Αρχική Σελίδα

Wuhan Rising Electric Co., Ltd.

Κίνα Wuhan Rising Electric Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuhan Rising Electric Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αγόρασα ένα πεδίο δοκιμών μετασχηματιστών που αυτό το January.It είναι πραγματικά πολύ καλή ποιότητα, τρέχει πολύ σταθερό.

—— Mahmoud

Είμαι τυχερός ότι επέλεξα τον ελεγκτή ηλεκτρονόμων της ΑΥΞΗΣΗΣ.

—— Mr.Abdul

Να εξετάσει για πολύ καιρό έπειτα διέταξε ότι ένα TTR από RISING.It έχει δροσιά. Καλή ποιότητα, προηγμένη, έξυπνη και συμπαθητική εμφάνιση

—— Mr.Shazab

Είμαι Online Chat Now

Wuhan Rising Electric Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Wuhan Rising Electric Co., Ltd. Wuhan Rising Electric Co., Ltd. Wuhan Rising Electric Co., Ltd. Wuhan Rising Electric Co., Ltd. Wuhan Rising Electric Co., Ltd.
εργαστήριο παραγωγής εργαστήριο παραγωγής
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : < 10%

Η αυξανόμενη ηλεκτρική Co. Wuhan, ΕΠΕ καθιέρωσε σε 2 0 0 6, τοποθετημένος στην εθνική ζώνη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας - ζώνη ανάπτυξης ανατολικών λιμνών Wuhan. Είμαστε επιχειρήσεις μιας υψηλής τεχνολογίας που παίρνουν τους υψηλής τάσεως εξοπλισμούς δοκιμής και τη σχετική έρευνα της ενοργάνωσης, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διαχείριση ως επιχειρηματική αφετηρία. Οι χρήστες μας που περιλαμβάνονται σε όλη τη ηλεκτρική δύναμη, το σιδηρόδρομο, τη βιομηχανία μεταλλουργίας, τη βιομηχανία επικοινωνίας, το στρατό και την πολεμική βιομηχανία, κ.λπ.

Από την επιχείρηση που ιδρύεται, υποστηρίζουμε την επιχειρησιακή πολιτική «καινοτόμου, αποδοτικός, αυστηρός, ρεαλιστικός», υπονοήσαμε την ιδέα λαϊκού στη διαχείρισή μας, οργάνωση η δομή της επιχείρησης σύμφωνα με τη σύγχρονη επιχείρηση. Η ποιότητα των προϊόντων είναι το σημαντικότερο πράγμα. Τηρούμε αυστηρά το Ι S Ο 9 0 0 1 ποιοτική διαχείριση για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων της υψηλής αξιοπιστίας. Ο αφιερωμένος έως αυστηρός ποιοτικός έλεγχος και η στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρες satisfactrion πελατών. Εκτός αυτού, κάνουμε τις μεγάλες προσπάθειες να αναπτύξουμε τα νέα προϊόντα για να καλύψουμε τις διαφορετικές απαιτήσεις. Σε 2 0 1 9, αναπτύξαμε ανεξάρτητα την ευφυή πλατφόρμα σύννεφων Α Π Π και το έξυπνο σύστημα ελέγχου εργοστασίων, οι οποίοι έχουν τεθεί επιτυχώς σε λειτουργία σε πολλές μεγάλες εσωτερικές απαριθμημένες επιχειρήσεις, και Αφρικανό, χώρες Μέσης Ανατολής.
Η αρχή μας «γρήγορα σκέφτεται, αιχμηρή καινοτομία». Εμμένουμε στην αρχή του αμοιβαίου οφέλους, win-win συνεργασία στον πελάτη για να καθιερώσουμε μια καλή φήμη. Καλωσορίζουμε θερμά τους πελάτες για να συνεργαστούμε με μας και να δημιουργήσουμε το καλύτερο μέλλον.

 

Κίνα Wuhan Rising Electric Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Rising Electric Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jason

Τηλ.:: +8613036102793

Φαξ: 86-27-81338911

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)